Tränar ju en hel del på att Frej inte ska ta mat eller dylikt som ligger på golvet. Rätt som det är ligger det en farlig medicin som inte alls passar i en liten hundkropp. Tränar genom att lägga ut godis lite här och där. Frej ska se godiset och då ta kontakt med mig=skvallerträning. Han är riktigt duktig! När jag tränar ligg och sitt slänger jag godis på golvet och han ska sitta/ligga kvar. Gissa om jag blev glad när jag skulle börja träna framförgående och kastade belöningen på golvet. Min lilla kille stannar då upp och vänder sig om mot mig. Duktig kille! Jag tänkte mig inte den här reaktionen men den var ju helt rätt. Nu är det upp till mig att planerar var jag ska lägga belöningen i framförgående som belönar rätt position. I-lands problem! :w00t:

En trött liten kille efter ett träningspass med lilla mig! :wink:

2 kommentarer till Silly me!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: