Jag skriver ju ofta om hur Frej har det när vi är på jobbet och gör goda gärningar hela dagarna. Men då kanske några funderar var våran stora vita är och gör. För er som är intresserade så följer Bore med husse på jobbet. Våran egen lilla kaffehund eller lattehund om det ska vara riktigt. Jag hoppas att ingen tror att jag skulle lämna min stora vita hemma och bara ta med den lilla bruna. Då har jag klargjort detta! :smile:

Bore och hans husse in action. :wub:

2 kommentarer till Men Bore då………………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: