Idag har vi tränat en del på promenaden. Tänk så mycket trappor som finns i våran lilla stad. Frej är riktigt duktig och hänger på mig. Har börjat belöna olika så att Frej inte lär sig ett mönster. Riktigt svårt! Tränade även på backa och före. Fick backa lite i träningen eftersom det var ny svårare miljö men det fungerade bra ändå.

Tränade även passivitet vid busstationen och på Coop-parkeringen. Inte dom lättaste platserna men min lilla coola kille bekymrar sig inte utan efter en liten stund (max 1 min) lägger han sig ner med huvudet i backen. En farbror kom fram och pratade med Frej. Han var imponerad över hans lugn. Han gissade att Frej var 4 år. Frej hälsade jättefint och intresserat. Precis som han ska göra. Jag kan inget annat än vara supernöjd med träningsinsatsen. :cool:

Liten mattegris enligt husse. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: