Mina hundar har alltid varit små mattegrisar men Frej tar priset. Han sitter nästan fast i mig. Häromdagen bestämde jag att jag skulle ta ut grabbarna en och en. Började med min stora vita. Men jösses vilket liv det blev på min lilla bruna hund. Han skrek så det lät som ett litet barn. Erik fick ta in honom från uteplatsen annars hade han nog hoppat över grinden och tillhörande trapp på fyra trappsteg. När jag går hemifrån ensam och resten av familjen är hemma ligger han på pass vid ytterdörren. Tänk så det kan bli. Fungerar perfekt när han och Bore är ensam hemma. Han ligger och väntar vid dörren. Jag älskar min lilla bruna mattegris! Självklart min stora vita också.  :wub:

Liten mattegris :heart:

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: