Häromdagen begav vi oss på minisemester till Bollnäs-Gävle. Tyvärr blev visstelsen betydligt kortare än vad det var tänkt men bättre än ingenting. Vi sov över hos familjen Modd. Blev bjuden på en supergod middag när vi landade i Bollnäs. Blev mycket skratt under kvällens lopp. På morgonen dagen efter packade vi in oss i bilarna och drog mot Gävle och Furuviksparken. Blev en väldigt lyckad dag. Finns hur mycket som helst att göra. Man skulle egentligen tagit två dagar för att hinna göra allt som man vill. Men vi hann med lite av allt. Grabbarna fyrben var självklart med. Bore hade lite jobbigt från början men lugnade ner sig efter en stund. Är man polis så är man. Frej han var nöjd så länge han fick gå med matte. Så fort jag lämnade honom skrek han som ett litet barn. Räckte inte att Bore, husse och övriga i sällskapet stod med honom. Vi måste nog ta tag och träna bort lite sådant. Blev en lugn hemresa med sovande barn, både två och fyrbenta. Tack familjen Modd för en mysig minisemester. :heart:

Våran lilla tjurskalle med en annan tjurskalle. :wink:

Ida med sin stora Kebadd. Gissa om det var svårt att veta vad hon menade. :unsure:

Självklart måste man posera för kameran. :smile:


Grabbarna tog igen sig i skuggan. Så duktiga! :cool:

Slut som artist men otroligt nöjda. :sleeping:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: