Självklart besökte vi ”morfars” hästar när vi var i Boden. Har blivit en liten tradition. Morfar och barnen köper morötter och åker ut till hästarna. Dagen till ära fick jag och Frej följa med. Gissa om våran förvåning när hästarna mumsar i sig maskrosblad med stor förtjusning. Tjejerna ville inte åka därifrån. Frej var lite fundersam över dom STORA hundarna. :smile:

Moa med favoriten ”Sigge” :heart:

Den här gången tordes Ida ge hästarna både morötter och maskrosblad. :smile:

Mera mys med Sigge :wub:

En kommentar till Hästar, hästar, hästar

  • Leif Lundström (Morfar) skriver:

    Det syns verkligen vem av hästarna som är ”Bästisen”
    Vilka söta Barnbarn jag har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: