Ida har i flera dagar pratat om att baka en kladdkaka men min ork har inte funnits på plats. Men tillslut fick jag energi och vi satte igång. Härlig men ack så det såg ut efteråt.  Men vad gör väl det när kakan smakade underbart. :biggrin:

Vem gillar inte att slicka skålen :wink:

En kommentar till Baka, baka liten kaka

  • marg skriver:

    :blink::blink:Mums så gott! Farmor tycker också om kladdis och farfar sen.Jag har bakat bröd idag, också gott, men kladdis slår ju det mesta!
    Kramisar farmor :heart::heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: