Idag har vi tränat passivitet och följsamhet för hela slanten. Har varit utanför coop, maxi och OKQ8. Hade glömt tjänstetecknet på jobbet så det blev att träna utan. Brukar vara bra att träna med tecknet eftersom då förstår folk mer. Det kom fram en man och frågade vad jag gjorde. Det är roligt när man får berätta om vårdhund. Frej är riktigt duktig men det är inget man får slarva med. Jag behöver också träna passivitet så det står högst på träningslistan, :unsure:

Har tränat en hel del att Frej ska sitta kvar hos ”patienten” utan att det ska hända så mycket. Han bryr sig inte att man pillar honom på öronen och i ansiktet. Han är så duktig min lilla kille! :heart:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: