Min lilla pralin är lite äcklig. Han rullar sig gärna i alla illaluktande material han hittar. Ingen av mina andra killar har rullat sig i något äckligt. Man ska ju inte förmänskliga hundarna men när Frej rullar sig ser det ut som om Bore skulle tänka: Är du inte riktigt klok. Men jag är glad att det är Frej som rullar sig och inte Bore om jag får välja. Frej är en aning lättare att lyfta i badkaret. Man måste tänka positivt. :biggrin:

Ser inte så nöjd ut min lilla pralin. :angel:

En kommentar till Äckel päckel

  • Lena skriver:

    Fråga Mjumsen hur nöjd han var i måndagskväll när Zigge gnuggade in hela ansiktet med kattskit :O.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: