Frej gör verkligen framsteg i sin träning. Häromdagen när vi var hos en patient så visade han verkligen att han kunde koppla på och av. Vi tränade balansen med patienten. Patienten fick kasta en ärtpåse som Frej hämtade tillbaka. Sedan hade dom en samarbetsövning där patienten kastade en ring mot en kon och Frej lyfte på ringen på konen. Mellan övningarna stod Frej lääääänge med huvudet i patientens knä och bara myste. Patienten fick ta överallt utan att Frej brydde sig. Mitt i besöket kom en dam rullandes i sin rullstol. Frej gick lugnt fram och nosade lite på damens hand och sedan la han huvudet i knät. Jag blir så stolt! :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: