Fick några härliga timmar i stadens slalombacke. Mysigt att umgås med barnen. I och för sig, Moa ser man bara i samband med fikat men man tar det man får.  Jag och Ida svischar fram i barnbacken. Så härligt nu när Ida fixar både lift och backen själv. Jag har blivit lite slö så jag åker utan stavar. Innan jag började lära Ida åka ville jag inte åka utan stavar men nu är dom bara i vägen. I-landsproblem  absolut! Men en sak är säker vi hade en toppendag! Nu är jag slut som artist. :sleeping:

fika

Mysigt med fika mellan åken. Än är man inte för töntig. Dröjer nog inte länge förrän Moa inte vill sitta och fika med sina föräldrar. :biggrin:

lift

Våran stortjej fixar liften själv. :cool:

moa

Coolingen! :cool:

En kommentar till Härlig dag i backen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: