Nu är vi på plats i vårat nya hem. Härlig känsla men ack så mycket kraft det tar. Känns som om det är dolda kameran. Vi packar upp och packar upp men det tar aldrig slut. Men det känns en härlig känsla i magen att det kommer att bli toppen. En annan gigantisk fördel är att jag inte behöver ta grabbarna i bilen för att komma till skogen. Vi bor ett stenkast från ett underbart strövområdet. Men vi bor även centralt så att det är nära till allt. Kan det bli bättre? :biggrin:

2 kommentarer till Nya domäner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: