Sitter i bilen påväg hem. Har varit i Boden och firat Eriks föräldrars 50 åriga bröllopsdag. Det är något att skryta över. :-) Har även hunnit med att umgås med övriga släktingar. Tänk vad mycket vi hunnit med på en liten helg. Underbart är kort! ;-)

image

En kommentar till On the road again

  • Magnhild Klingen skriver:

    Ja det er noe å skryte av. Det kan ikke vi selv om vi er gift nå for annen gang med hverandre. Vi var gift i 22 år, så skilt i 15 år, og så giftet vi oss igjen i 1996. Ingen av oss hadde vært gift i mellomtiden. Barna (og barnebarna) er veldig glade for at vi er sammen igjen. Vi også forresten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: