Har haft hur jobbigt som helst på jobbet dom senaste veckorna. På måndag blir vi fulltaliga. För att fira att jag överlevt dessa veckor tog jag med mig tjejerna på himlabadet. Moa surfade hur bra som helst och Ida har lärt sig simma. Blev några kuliga timmar men nu är jag slut. Over and out! :-)

image

En kommentar till Ljuset i tunneln

  • Anette skriver:

    jätteduktiga tjejer, nu blir det säkert bättre för dig när de andra kommer tillbaka. kram på er alla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: