Idag är alla pappors dag! Massor av kramar på eran dag! Moa bjuder på en sång dagen till ära. :cool:

5 kommentarer till Grattis på farsdag

 • Marg skriver:

  Häftig song Moa, bra gjort att hålla reda på händer, muggen och melodin
  Jättekram från farmor

 • Anette skriver:

  Moa du är bäst
  kram mormmor

 • Gammelmoster Berit skriver:

  Lysande Moa! Vad månde bliva av en sådan duktig tjej?

 • hdfilmcehennemi skriver:

  2015 yap?m? Jurassic World’ün yönetmen koltu?unda oturan Colin Trevorrow’un seriye geri döndü?ü Dominion, serinin ikinci filmi Jurassic World: Y?k?lm?? Krall?k (Jurassic World: Fallen Kingdom)’?n sonunda tutulduklar? yerden özgürlü?üne kavu?an dinozorlar?n do?aya yay?lmas? sonras? geli?en olaylar? konu edinecek. Irvin Alston

 • hdfilmcehennemi skriver:

  Gerçek hikayeden esinlenilerek yap?lan filmde, ?kinci Dünya Sava??’nda Amerikan Ordusu’na ba?l? 92. Buffalo askerleri bölü?ünün, ?talya’daki Tuscany bölgesinde konumlan???, orada dü?man hatt?ndayken kapana k?st?r?lmalar? ve dört askerin bir ?talyan çocu?u kurtarmak için hayatlar?n? riske at??lar? konu ediniliyor. Sandy Tapley

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: