Sakta men säkert försvinner de extra kilon som blev kvar efter Ida. Kärlekshandtagen är kvar men dem får jag nog behålla. Moa ville ta ett kort av sin mamma eftersom jag är en sådan ”snygg” mamma. Ska påminna henne om det när hon tycker att man är den töntigaste i världen. Inte den bästa vinkeln men, men. Såklart måste man posera när Moa ska fota. ;-)

En kommentar till Sakta men säkert!

  • Kicki skriver:

    Men njut av den kommentaren för sjutton… ha ha ha…
    Vad härligt! Själv får jag höra från min son att jag har en bred rumpa :-) .

    Och hon har ju rätt! Du är ju en pingla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: