Tack och lov så är det snart slut på lidandet. Bore har snart vilat klart efter sin bergsget-look-a-like. Inte kul att vila en boxer! Phuuuu! Är helt slut i hela kroppen. Bore har varit som värsta draghunden. Trots att jag försökt aktivera honom så gott jag har kunnat så hjälper det inte. Han är van att få springa lös varje dag. Snacka om fängelse att helt plötsligt bara får gå i koppel. Men nu är det bara helgen kvar sen ”släpp fången loss det är vår”. Har nyss varit och lagt två svåra spår och döm om min förvåning men nu sover han. HURRA!

En kommentar till Slut på lidandet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: