Vi har nu varit i Boden några dagar. Resan började med ett litet stopp i Umeå hos mormor och Hasse. Supergod mat och jordgubbar till efterrätt. Moa sken som en sol! Resan vidare till Boden kändes lång och otroligt varm. Mr Mondeo går även under namnet bastubil därav värmen. Blev många stopp och gott fika. Hur kommer det sig att när man inte behöver någon rastplats ser man hur många mysiga ställen som helst men när man verkligen behöver en paus hittar man bara små parkeringsfickor. Söndagen tillbringade vi på Laxön i strålande sol. 8)  Moa badade så hon var helt blå. Jag måste träna att simma var hennes kommentar!  På kvällen grillade vi korv på utegrillen. Mums! Hur mysigt som helst! Ida var inte speciellt sugen att somna och när hon insåg att mamman även låg i samma säng så kan man ju inte sova utan då ska man klättra. Blev en brottningsmatch i tolv ronder. Segern gick till mamman och Ida somnade tillslut. :lol:  Idag har tyvärr regnet tagit över Boden. Jag, barnen, morfar och Ewa besökte stadens badhus. Moa tränade att simma. Hon har blivit riktigt duktig. Ida njöt i vattnet och glömde bort att vara mammig. Skönt för en utsliten mamma! :wink: Tyvärr hade jag inte huvudet med mig när jag for från hemmet och glömde kabeln till kameran. Jag kan därför inte ladda in några kort förrän jag kommer hem, så ni får ge er till tåls. Jag vill avsluta med att säga att: JAG SAKNAR MINA GRABBAR! Både fyrbenta och tvåbent! Vi älskar er och kommer snart hem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: