Så börjar det närma sig slutet på brudarnas resa. Gissa om vi varit med om mycket. Har farit runt som skollade troll men även känt lugnet ute på Laxön. En sak som har slagit mig är att det inte finns några mygg! Helt otroligt! Igår satt vi ute på soldäck på Laxön till kl 22. Verkligen en hög mysfaktor! Lite vin gjorde inte saken sämre. Gissa vem som har badat??????? :lol:

Besökte barnens farmor och farfar och fick som vanligt supergod mat. Ett stort plus var att vi fick träffa våran Klara. Tyvärr väldigt kort men man får vara glad för det man får. Förhoppningsvis kommer hon snart och hälsar på oss i Härnösand!!!!! Håller tummarna att det blir snart!

Besökte Bodens utomhusbad tillsammans med mormor och systeryster med barn. Superroligt! Räknade ut att jag inte varit där på säkert 15 år. Uj vad tiden går fort!

 Idag har vi träffat mina kusiner som jag inte har sett på flera år. Till saken hör att jag är den som är äldst av oss kusiner men helt klart minst till växten. Var ligger rättivsan i detta? Fick även träffa min kusins goldenvalp. Hur söt som helst! Tyvärr gillade han inte att åka bil så långt så han och matte fick göra ett besök hos veterinären. Allt slutatde tack och lov bra!

Idag hardet varit otroligt varmt. Man ska inte klaga men idag har man inte kunnat låta bli. Imorgon har jag lovat Moa att gå på marknad och tivoli. Hjälpe oss om det är lika varmt som idag! Phuuu! Kan i och för sig vara bra med en dag full av aktiviteter eftersom vi påbörjar våran hemfärd imorgon. Stannar en natt i Umeå och sedan raka spåret hem till våra grabbar. Ojojoj vad vi saknar dem! Blir stort kramkalas när vi kommer hem! Jag lovar att uppdatera med bilder så fort jag kommer hem!

2 kommentarer till Boden calling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: