Moa har blivit familjens nya agilityförare. Till hennes hjälp har hon familjens gentleman, Loke. Till en början var Loke en aning förvirrad vad gäller träningskompis. Tittade på mig ett antal gånger och såg väldigt frågande ut. När han väl upptäckte att den lilla människan hade både godis och leksak var han inte sen att följa med. Både den fyrbenta och tvåbenta hjärtat gjorde en strålande insats. Nu vill Moa träna varje dag till Lokes stora förtjusning. Mina hjärtan! :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: