Febern är fortfarande hög på lilla fröken Hultin. Snoret rinner i forsens hastighet och hostan är inte att leka med. Som vanligt hjälper inte alvedon mot febern (fungerade inte på Moa heller när hon var liten).  :angry: Traskade iväg på apoteket igår och inhandlade den smarta tabletten Ipren och se…febern gav med sig en aning. Skönt! Vill inte vara med om en feberkramp igen. Been there done that! Fyyy så hemskt! Så nu försvarar vi oss mot bacillerna med Ipren och en massa näsdukar. Moa såg reklamen för en nässpray där mannen som är förkyld har fyllt sitt hem. kontor  och bil med snorpapper. Moa skrynklar ihop ansiktet och säger: Fyy så äckligt! Han får ju snor på kläderna. Man måste spola bort snorpappret i toaletten. Undra sa flundra vem hon lärt sig det av. :angel:

En kommentar till Mer baciller

  • farmor skriver:

    Jag håller med Moa, snor är äckligt.
    Jag håller på med förberedelser för Nyårsafton. Det kommer gäster och de är hungriga.
    Nu önskar vi er alla ett gott slut och gott nytt år utan feber och snor.

    Kramar från Farmor :heart::heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: