Då börjar det lida mot sitt slut…..kära gamla 2008. Tänk så mycket kul vi haft och även en och annan tår har vi väl fällt. Nu ser vi fram emot 2009 med spänning! Kom igen visa vad du har för oss i din ”bakficka”!

Dagen till ära tog Moa på sig sin finaste klänning. Vad gör väl det om det är en sommarklänning. Är det den finaste man har så är det! :angel:

Supergod mat och trevligt sällskap om man bortser från bacillerna. Ida blev lite trött och tog sig en lutare på bordet. Ni som känner Ida vet att liten i hennes värld är några mickrosekunder. :biggrin: Självklart fick pojkarna ta del av nyårssupén! :biggrin:Nu väntar efterrätten i form av nybakad Apfelstrudel och glass, mumsfillibabba! :biggrin:


Så från oss till er önskar vi ett riktigt gott slut och ett gott nytt år! Vi syns på det nya året! :heart:

3 kommentarer till Gott Nytt År, Gutes Neues Jahr, Happy New Year!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: