Glömde jag säga att jag hatar Ford. Då gör jag det igen: Jag hatar ford! Vi har som sagt två av den vedervärdiga sorten bilmärke. Erik är i södra Sverige och jobbar. Detta innebär att jag är hemma med två barn och två grabbarna grus. Trodde i min enfald att fordskrället, med färgen blå, skulle starta så länge man bara kom in i den. Men ack så jag bedrog mig. När jag och tjejerna hade hoppat in i blåafaran och spänt fast oss och jag vrider om nyckeln för att kunna köra iväg. Vad händer…..jo, ingenting! Forden vägrar starta! Det är inte sant! :angry: Så idag har jag först varit ute med hundarna x-flera + med en Ida i vagnen. Sedan har jag varit och handlat med vagnen och Ida. Hur mycket mat får man i en sittvagn? Man måste ju tyvärr äta för att överleva. Sedan fick jag + Ida i vagnen + en pulka gå till stan och köpa hundmat. Kunde bara köpa en låda på 10 kg eftersom jag inte fixar att dra hem mer på pulkan och samtidigt dra vagnen. Tro man kan bli galen för mindre! Min kropp är så trött och slut nu! Tyvärr är det bara jag som är trött. Ida och grabbarna gasar på som vanligt!Kan inte klockan bli sju snart så Ida kan gå och sova. Är det någon som ger mig en spahelg för utslitna mammor i födelsedagspresent eller kanske en fungerande bil? Var det någon som missade att jag hatar Ford? För er som hör lite dåligt: JAG HATAR VERKLIGEN FORD! :angry:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: