Loke har på senare tid fått mer problem med sin Furunculos. Har haft lite svårt att gå trots att det varit fina snövägar. Medicinen har inte hjälpt honom som tidigare. Jag har lovat mig själv att han inte ska behöva lida eftersom han har gett mig så mycket glädje. Har känts tungt när medicinen inte har gett samma verkan och tankarna har farit runt i skallen som knotten kan svärma. Ett litet ljus i mörkret dök upp när jag väntade på Moa när hon tränade fotboll. En pappa berättade att deras Pointer hade haft samma problem som Loke. Han hade varit hos en homeopat och deras hund hade blivit betydligt mycket bättre. Så nu har jag bokat en tid åt Loke på måndag. Så nu håller jag tummarna för allt jag är värd! Hoppas, hoppas att Loke också kan bli bra! Vill inte förlora min trogne gentleman! :heart:

En kommentar till Håll tummarna!

  • Charlotte skriver:

    Håller tummarna!

    Vilken otroligt fin bild på gossarna!!!
    Vilka snyggingar!
    //Charlotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: