Hur kommer det sig att den lilla snöbollen, har blivit ett stort testoteronstinnt monster? Vissa hundar klarar han inte av att möta utan då slänger han sig i kopplet som en galning. Snabb är han också! Trots att man vet om att det kan hända hinner han ändå fram och skrämma slag på den mötande hunden. Ikväll var det något fel med en liten spetsflicka. Är det dessutom så att den mötande hunden skäller på honom då blir han som en raggboll. Sedan underlättare det ju inte med den gode Loke som står som en trygg bergvägg bakom. Bore har skött sig jättebra flera dagar så jag var inte alls beredd på detta utfall. Min första tanke är att nu måste jag sära på grabbarna igen. Resultatet av det är att min dag kommer att vara enbart fylld med hundpromenader. Men jag vet att det hjälper så det är bara att ta tjuren vid hornen. Man blir så arg och dessutom skämms man som en idiot, när ens lilla snöboll inte kan visa hur duktig han egentligen är. :blush: :angry: Någon som vill träna möte med hund med mig och snöbollen?

2 kommentarer till Monster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: