Igår blev mamman less efter att för miljonte gången fått sätta tillbaka saker i skänken. Den trötta mamman tog fram den stora tejprullen och tejpade igen lådor och skåp. Till saken hör att skänken innehåller saker som vi dagligen inte använder, så därför denna drastiska åtgärd. Ida har förtvivlat försökt få upp lådor och skåp, som i vanliga fall varit en barnlek för henne. 1-0 till trötta mamman! :devil:

En kommentar till Tape rules!

  • farmor skriver:

    visst¨är det bra med tejp, man kan tejpa allt från lådor till flygplan som en kompis berättade. Hon hade flugit till Cypern med ett plan där det var tejpat fönster och stolar. Hemresan bokade hon om till SAS. Så kan det gå med tejpen på.
    kram marg :alien: :w00t: :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: