Nu är familjen hemma efter några dagar uppe i Boden, Norrbotten. Som vanligt en väldigt intensiv vecka med mycket roligheter på schemat. Mycket trevligt sällskap i form av min älskade syster och hennes barn. Världens finaste systerson och dotter! Bore och Loke fick även träffa syster ysters fyrbeningar Bee, Blue och Titan. En härlig hundsallad i form av fem hanhundar! Gick hur bra som helst! Moa fick även möjligheten att fara på äventyr med morfar. En väldigt nöjd tjej! På lördagen hade världens bästa svärmor 70 års party. Blev en hel del disk! Superdiskaren Annelie ryckte så klart ut och räddade kvällen! :wink: På hemvägen gjorde vi en avstickare till mamsen i Umeå. Tjejerna hade ett riktigt kramkalas med världens bästa mormor! Men hur roligt det än är att träffa tjocka släkten så är det hur skönt som helst att komma HEM! Nu ska jag slänga mig i soffan med min älskade gube och se lite Tv innan det är dax för lopplådan. God Natt världen och välkommen hem till mig själv! :biggrin:

Ps Bildbevis från våran lilla tripp kommer en annan dag! Ds

En kommentar till Borta bra men hemma bäst!

  • Pia skriver:

    Hej Annelie!

    Borta bra men hemma bäst! Det är dagens sanning det! Gillade även Moas syn på vuxenlivet, en klok tjej det där…

    Kram Pia :happy:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: