Idag har det varit full fart från morgon till kväll. Ni vet en sån där där dagen som kommer efter när man kommit hem från några dagars resande. Med väskor fulla med smutstvätt, ett skrikande tomt kylskåp och ett hem som luktar sådär lagom instängt. Ut över det har det varit en alldeles vanlig måndag. En stressig morgon med massor av mammatjat! Jag verkligen avskyr min egen röst när jag måste tjata på Moa att skynda sig. Vilket hemskt sätt att starta en dag på. Måste bli ändring på rutinerna! Tvättmaskinen har gått varm hela dagen och jag har hängt tvätt för glatta livet mellan rusningarna efter en hyperaktiv ettåring. Efter middagen packade familjen in sig i kombin och lämnade av Moa på kvällens aktivitet Komtek. Övriga familjen tog på sig att köpa in mat och annat roligt… ni vet, toapapper och tvättmedel. Nähä, inte speciellt kul men nödvändigt! Som vanligt tog det långt tid och det blev dax att hämta upp Moa. Därefter blev det en kort färd till skogen med grabbarna. För att liva upp det hela lite genomförde vi ett snöbollskrig, alla mot alla! Sedan var det dax för tvättstugan igen för femtielfte gången. Jag tror att tvättstugan är mitt andra hem! Nu har jag varit ute på en härlig kvällspromenad med grabbarna. Vilken dag! Jag önskar ibland att jag vore som Loke. Lite lätt lomhörd och kan sova var som helst. Han slappnar av helt och fullt! Jag däremot har en hel myrstack i byxorna. Har så svårt att sitta still! Måste nog gå kurs hos Loke! Nu gott folk är det dax för min kropp att krypa i lopplådan, för att sedan vakna till en ny fullspäckad dag! :biggrin:

vilar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: