Man brukar ju säga att: gör som strutsen och stoppa huvudet i sanden. Nu när det är vår är det inte bara av godo. Missförstå mig inte! Jag älskar våren! Så skönt när solen värmer min kritvita nästan blåaktiga kropp. Kvällarna blir ljusare vilket gör att man kan gå långpromenader utan att måste ta med ficklampan. MEN den stora nackdelen är och då ffa om man har barn och hundar är all sand som helt plötsligt infinner sig på vårat golv. En härlig blandning av sand och hundhår. Ovanpå detta en mängd olika saker som egenligen hör hemma i skåp och garderober som Ida har omplacerat på sitt speciella sätt. I detta fall skulle det vara bra att väcka den lilla strutsen i sig och bara låta sanden ligga och gå ut i vårsolen och njuta. Eller som en granne till mig sa: det är ingen idé att städa trappen för det blir bara smutsigt igen. Kanske det är tack vare henne och hennes likasinnade som programmet Rent hus kom till, vad vet jag? I mitt fall har strutsen i mig struntat i städningen och bakat bullar istället. Men imorgon ska jag och snabeldraken ta en tur i hemmet. Sanden, be ware of the dragon! :devil:

strutsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: