Motivationen är tillbaka och jag och Bore tränar för fullt. Imorgon börjar vi på agilitykurs och i slutet av maj ska vi gå viltspårkurs. Min kompis Anna i Boden har sagt att hon ska anmäla mig och Bore till anlagsprov som genomförs uppe i Norrbotten. Men vi får se! Vi har ju inte börjat kursen ännu! Bore kanske tycker det är super äckligt eller inte! Ska bli så kul! Har även privatlektioner med Elin som är såå givande. När snön börjar tina undan kan man även börja träna spår som Bore tycker är så roligt (även jag också! Vad gäller tävlandet får vi se. Jag vill känna att vi är helt färdig innan vi ger oss ut på tävlingsbanorna. Men självklart vill jag tävla men än så länge nöjer jag mig med att träna. Är ett rent nöje att se Bore när man tar fram träningsgrejerna! Han är bara så bäst min Bore!  :heart:

fokus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: