Har ikväll varit på första tillfället på agilitykursen. Bore var superduktig! Hade lite svårt med koncentrationen från början men kom snabbt in i jobbarglöden! Var som om han aldrig gjort annat. Vi går de här kursen ffa för att ha kul tillsammans, men även att man inte kan få mer störning än på en agilitybana, där dett är hundar och människor överallt. En väldigt stolt matte och en väldigt trött hund lämnade brukshundklubben den här kvällen!

agility

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: