Valborgsmässoafton firades tillsammans med klanen Böhlin. God mat och trevligt sällskap men lite kallt att sitta ute och äta. Men är det vår och sol så ska man sitta ute! :wink: Sedan vallfärdade vi bort till Bondsjön och majbrasan. Ida var helt betagen i elden och allt runt omkring. Moa showade för alla som ville se! Mina små änglar!  :heart:   Tack familjen Böhlin för en trevlig kväll!

valborg

Ps. Vill även gratta bästisen Lena som fått en förvaltningstjänst. Stort grattis gumman!! :biggrin: Ds

En kommentar till Välkommen våren!

 • farmor skriver:

  Det låter trevligt, men jag vägrar i sten att sitta ute än.
  Här har nästan all snö försvunnit, härligt.
  Idag vid lunch var det motorcykelparad genom stan som varje år. Jag var ute på min dagliga promenad just då.
  Vi har haft en trevlig Valborg med gäster, god mat, roligt och vi var inne!
  Annars inget nytt

  Kram marg :silly: :w00t: :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: