Ikväll har vi varit på viltspårkusen. Kvällens spår bestod av två vinklar. Efter en dryg timmes surrande med övriga deltagare var det dax att sela på min vita springare. Med instruktören hack i häl började Bore metodiskt och noggrant att följa spåret. Spåret var väldigt varierat och bestod både av klipphällar, klapperfällt och snårskog och myrmark. Hur roligt som helst. Bore spårade som en gud. Fixade vinklarna utan problem. Höll samma tempo genom hela spåret. Instruktören var klart imponerad. Bore var som i trans och inget kunde bryta hans arbete. Han är sååå duktig min kille! :biggrin: Pratade även med syster yster som även hon hade kurs ikväll. Tråkigt nog så hade hon som la Titans spår inte alla bestick i besticklådan så det blev ett kort spår, men Titan klarade sig bra iallafall. Duktig kille! :smile:

vilt1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: