I vårat hem hittar man aldrig skorna trots att man ställer dom på skohyllan. Våra gäster får som vi själva alltid springa runt och leta skor. Ofta hittar man en sko men inte makan.  Hur kommer det sig? Joo, vi har en liten skomarodör i vårat hem och hon heter inte Bore. Ida var marodörens namn och hon älskar att prova skor. Häromdagen var det Edwin och Iljas som blev av med sina skor. Hon är så stolt när hon trippar runt i sina ”lånade” skor! Så se upp så ni inte hamnar i marodörens klor! :biggrin:

sko2 sko1

Ps Någon som känner igen anknäbben? :wink: Ds

En kommentar till Skomarodören

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: