Nu är mamman hemma efter en resa  i våra nordliga breddgrader. Resans mål var Boden och Umeå. En nätt resa på 54 mil enkel resa. Går väl någorlunda bra när man är själv i bilen men har man två barn och en hund så kan resan bli väldigt spännande ……eller inte! Vi gjorde en halvhalt i Umeå och kidnappade mammsen. Sedan bar det av mot Boden och den väntande systern med barn. Fullt ös med fyra barn och fyra hundar (hanhundar). Jag lovar att vi inte fick en tråkig stund eller tyst för den delen. Vi hade turen att få vara publik på melodifestivalen som min systersons dagis anordnade. Så stolt jag blev över min Linus. Han rockade fett helt enkelt! :wub: Vi fick även ta del av hur det är när ”riktiga” hundar släpper hår och inte bara ett hår utan drivor med mjukt hår av sorten fetvadd. Jag ska aldrig mer ska klaga när Bore släpper hår för han ligger i lä. :blush: Tack syster yster och kidsen för en mysig tid med er! Vi kommer snart tillbaka!  :biggrin:

boden6 boden4 boden1 boden2 boden3boden5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: