Årets midsommar firades med mormor och Hasse på Gammlia, Umeå. Massor med folk och strålande väder och nybakda bullar,  som jag fixat på morgonen. Moa och Ida blev mest glada i geten som befann sig på området. Tyvärr blev det inte så mycket dansa kring stången. Eftersom alla ville dansa stod folket som packade sillar och då är det svårt att svänga sina lurviga. Hoppas ni alla har haft en härlig midsommar helg! :biggrin:

midsommar5

midsommar1

2 kommentarer till Midsommar 2009

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: