Lite dåligt med uppdateringar på bloggen är det nog många som tycker. Men just nu är det väldigt mycket. Har precis kommit hem från en underbar semester med min älskade sambo. Att resan dessutom var för att fira de framgångar Erik har haft tillsammans med de andra på Dimes gör att det känns ännu bättre. Tänk er ett stort lyxhotell där allt är betalt. Lägg även till en strålande sol och som sagt supermysigt sällskap iform av sambon. En underbar omgivning av vackra blommor och palmer. Kan inte bli bättre. Jösses vad vi har ätit….och druckit! Vi har blivit så uppassade så det är inte klokt. Tror jag har provat varenda drink i drinklistan. Hur smarrigt som helst! Luncherna har intagits i vattenfallsmiljö. Sååå svårt att beskriva men så otroligt härligt. Jag bjuder på några bilder istället! En bild säger mer än tusen ord. Håll till godo! :biggrin:

turkiet1

turkiet8 turkiet6 turkiet7

turkiet4

turkiet3 turkiet9 turkiet5

2 kommentarer till Underbart är kort!

 • marg skriver:

  Det ser tjusigt ut, det har ni förtjänat, vem är denna turk som sitter där och dricker kaffe?
  skämt åsidå
  kramizzar, viele Grüsse, auf wiedersehen, good bye

  marg :w00t: :biggrin: :heart:

 • Kicki skriver:

  Men ååå, vad trevligt! Ser GANSKA så nice ut! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: