Jag har funderat på om man kanske har börjat bli lite gammal? I och för sig känner jag mig inte gammal när jag kutar runt i livet. Men…… när man har tillbringat en dag i fröken lavskrikas sällskap kan man bli ganska trött, och då kanske man kan känna sig lite gammal. Jag förstår inte hur hon orkar en hel dag och ibland även utan sömn under dagen. Just nu har lugnet lagt sig över Framnäsvägen och det känns nästan som om jag har blivit döv. Det är så tyst! Det är när man sätter sig i soffan som tröttheten kommer över en. Jag tror jag ska titta på Tv under ögonlocken en stund! :sleeping:

gasp

2 kommentarer till Börjar man bli gammal?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: