Moa fick pengar av farmor och farfar när hon fyllde år. För dom fick hon handla vad hon ville enligt farmor. Moa valde att göra hål i öronen. Den ömma modern förklarade att det inte är helt smärtfritt att göra hål i kroppen. Men den nyblivna åttaåringen hade bestämt sig. Det skulle bli hål för pengarna. Sagt och gjort klev vi in i affären. Moa en aning likblek i ansiktet. Vet inte hur många gånger jag frågade om hon ändrat sig. Fick bara skakningar av huvudet som svar. Först hålet blev till. Ojj så det gjorde ont. Den ömma moderns hjärta skrek: Gör inte illa mitt barn! Frågade igen om hon bara ville ha ett hål. Nya skakningar på huvudet. Så var det klart. Två små blåa blommor blänkte i åttaåringens örsnibbar. Fortfarande en aning likblek åkte vi tillbaka hem. Nu är Moa helt ok och pratar redan om att göra fler hål i öronen. Hon ska bara ha blåa örhängen! :biggrin:

2 kommentarer till Moa köpte hål för pengarna

  • syrran skriver:

    hälsa Moa att när faster gjorde hål i öronen så fick hon åka på Gröna Lund efteråt som belöning! så gör vi i vår släkt! :whistle:

  • marg skriver:

    Heja Moa, farmor har också hål i öronen och jag gjorde hål i öronen på många kunder när jag jobbade i Stockholm i en Boutique. Jag gjorde hål i öronen på Eva också. Kram farmor :w00t: :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: