Äckligt är bara förnamnet som vi har haft i ca ett dygn. Grabbarna åkte på något magvirus och turades om att kräkas. Ynkliga grabbar gick efter mig som små barn som vill ha tröst. Inte ofta grabbarna ligger i flera timmar men då låg dom. Som tur är, så är jag fröken apotek i egen hög person. Lite vätskeersättning,  svält i några timmar tills magarna vilat lite,  ris (kokat i massor av vatten) och kalvsylta + en stor dos tålamod och is i magen, så är grabbarna på benen igen. Piggare än någonsin! Det enda positiva med detta virus att det inte smittar på oss människor. För tvivale för magsjuka. :sick:

2 kommentarer till Äcklighetsfaktorn har varit hög

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: