Slutet gott allting gott. Nu är det inte så länge kvar på 2009. Tänk så mycket som har hänt under detta år. Både bra och roliga saker. Vem kunde tro att vi skulle förlora våran älskade Loke och vem kunde tro att Grimmen skulle flytta in hos oss. Jag har börjat jobba efter barnledigheten. Påbörjat ett vårdhundsprojekt. Stora planer för mina grabbar. Spännande saker som jag gjort tillsammans med min familj och vänner. Ja, listan kan bli lång! Nu hoppas jag att året 2010 blir ett spännande år för mig och mina nära och kära…..och alla andra för den delen. Så kära läsare jag önskar er ett gott slut och ett gott nytt 2010.

Ps Grim och Bore sover sig igenom smällarna. Skottfasta, javisst!!! :biggrin:

4 kommentarer till Slutet gott……..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: