Ikväll har jag haft lite egentid (vad är det för någonting när man har barn och grabbar att ta hand om?). Tog ett fotbad med massage. Därefter tog jag ananasscrubb (made by my self) och gned in fötterna med. Nu känns det som om jag går på moln. Måste försöka unna mig den här tiden oftare. Vem vet kanske jag någongång kommer mig för (unnar mig) att göra en ansiktsbehandling? :blush:

Moa blev också inspirerad och tog ett fotbad hon med. :biggrin:

2 kommentarer till Minispa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: