Idag har vi varit och visat upp oss i utställningsringen.  Gick riktigt skapligt för att vara nybörjare. Grimmen stod fint och visade tänderna för domaren som han aldrig gjort annat, sprang som en liten gud (om dom nu kan springa). Det hela slutade med Bir valp och Hp. Superfin kritik. Återkommer imorgon med kritiken och bilder. Nu ska jag och Grimmsen slänga oss i soffan och softa hela kvällen. Kostar på att ligga på topp! :cool:

5 kommentarer till Min randiga lilla kille!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: