Matfors nationella utställning 27/2-10 Domare: Hans Almgren

Reslig hane tigrerad, lagom längd i nospartiet, välmark stop, väl utsvängd underkäke, bra ögonfärg, lagom halslängd, bra benstomme, samlade tassar, rör sig med bra steglängd, behöver få mer djup, mer muskulatur i ländpartiet, väl utveckl bakställ som han använder väl i rörelse.

Bir-valp och HP

Världens finaste microfis! :wub:

6 kommentarer till Microfisens första vänstervarv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: