När vi var med Ida på barnmottagningen för en allergiutredning upptäckte man att hon var i kortaste laget i jämförelse med ”normal-kurvan”. Vad som nu egentligen är normalt? Sagt och gjort blev det en hel del provtagning, mätning och vägning. Nu har vi fått svar och allt var normalt men man är ändå inte nöjd så hela proceduren ska göras om i november. I och för sig är det bra att dom vill kolla upp henne men hello, look at me! Jag är endast en tvärhand över havet så hon har inte så mycket att brås på. Kan nog inte förvänta sig att hon ska bli någon basketspelare. En av många fördelar när man är kort är att man kan har skor med hur höga klackar som helst! Positivt tänkande är det som gäller just nu!  :biggrin:

En kommentar till En helt vanlig …liten…tjej

  • marg skriver:

    När man är liten får man vara arg så att alla vet att man är där! Jag som heter farmor är också liten 159 cm. Tjejerna i släkten är inte så långa så det så!
    Kramar från farmor :heart: :silly:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: