Idag är Grimmen halt igen. På morgonen var han stel och gick konstigt och på lunchen gick han orent. Har nu bokat tid hos vet. Grim har varit halt (förutom igår) över en vecka och då är det lika bra att kolla honom. Kan ju egentligen vara en vanlig hälta som har tagit lite tokigt men det känns skönt att kolla upp honom. Detta eftersom han har vilat en vecka och är fortfarande halt till och från.  Skulle gjort samma sak om det gällde någon av mina tjejer. Känns inte kul när ens barn har ont och då är det min skyldighet att hjälpa honom. Så nu kan folk sluta spekulera för på torsdag får vi förhoppningsvis svaret varför min microfis har ont. Tänker inte göra en hönsgård av en fjäder innan dess.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: