Satt och såg spektaklet på SVT igår. Är ju ingen stor fan av detta musikprogram men det fungerar bra som bakgrundsmusik. Sveriges bidrag föll mig i smaken och Anna B är super duktigt. Jag är ju inget proffs men jag tyckte hon gjorde ett 100 % perfekt nr igår. Många av dom andra artisterna kunde ju inte hålla tonen. Är det inte något som ska dra ner på betyget? Sedan att folk inte har någon smak kan ju Anna inte hjälpa. I mina ögon är Anna och hennes fina ”This is my life” en riktig hit! Hejja Anna! :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: