Några har kommit fram till mig och undrat varför vi opererade Grim. Enligt dom skulle det vara bättre att Grim fick somna och vi köpte en ny hund. Tror ni att jag är dum i huvudet?! Ni som verkligen känner mig vet att jag ALDRIG skulle ha låtit operera Grim om jag visste att han inte skulle ha en god chans att bli bra. Tror ni inte att jag har funderat fram och tillbaka för att komma fram till ett bra beslut? Tror ni att jag vill att min hund ska lida? Jag vet inte hur många gånger jag frågade veterinären om vilket liv hon trodde Grim skulle få efter en op. Tror ni inte att jag har forskat och lusläst internet efter information. Jag har pratat med folk som har/haft hundar med OCD. Jag blir så heligt förbannad när jag tänker på det.  Det är min hund ni pratar om, en familjemedlem! Alla vet att efter en op har man olika lång rehabiliteringstid framför sig. Bara för att det är jobbigt en tid är det inget som gör att man måste låta sin älskade vän somna in. Eftersom Grims vet kunde ge oss en god prognos fanns det ingen tanke på att låta honom somna in. Ska han få somna in för att vi inte ska ha så jobbigt eller för att han kommer att ha det besvärligt några veckor? Visst kan jag hålla med om att han inte har så speciellt roligt just nu eftersom han inte får röra sig på samma sätt och nog har ont men efter regn kommer solsken. Hur många människor gör inte svåra op och får ligga i sträck i flera månader. Det är väl ingen som tänker på att den personen skulle få somna in eftersom dom lider.  Så ni kan ta erat ”borde han inte fått somna in eftersom han ser ju så lidande ut” och stoppa upp det någonstans där solen inte lyser. :angry:

3 kommentarer till Mitt beslut!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: