När det gäller att hålla Gimmen i stillhet fungerar det alldeles utmärkt när man befinner sig i rummet. Han behöver inte vara i buren så länge vi är med. Han har tom sovit på golvet på sin madrass utan att röra en fena. Men ibland måste man ju lämna honom och Bore ensamma då blir han som galen. Kastar sig i buren och skriker rakt ut. En verklig stressfaktor och då ffa för Erik som ofta är den som måste stänga in honom innan han går. Nu har vi haft tur att Erik kunnat jobba hemifrån väldigt mycket men det går ju inte hur länge som helst. Eftersom Gimmen är ordinerad sträng vila nu i början så är man ju livrädd att han ska skada sig i buren. Fungerar inte med kompostgaller eller liknande eftersom han rusar igenom som värsta tjuren. Ringde Strömsholm för att få hjälp. Dom föreslog ett naturpreparat som man använder tex vid skotträdsla osv. Har inte sett något effekt ännu men jag hoppas att det ska hjälp våran lilla kille. Man har ju inte semester att ta ut och det finns ju inget hos försäkringskassan som heter vård av sjuk hund, tyvärr. :sad:

:sad:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: