Idag har vi firat midsommar på Murberget. Massor med folk och vackert väder. Eftersom Gimmsen fortfarande inte får gå några längre sträckor fick grabbarna tyvärr stanna hemma. Tjejerna ville självklart hjälpa till med midsommarstången och mamman var inte heller sen att vara med. Tyvärr blev min näsa och mina ögon inte speciellt glad över allt pollen. Men vad gör man inte för att få vara med sina barn. Många blommor blev det och en vacker midsommarstång blev resultatet. Även Erik fick jobba lite när stången skulle resas. Väldigt praktfull vill jag lova……….både Erik och midsommarstången. :biggrin:

Sedan blev det en tur i alla stugor i området och även en tur in på länsmuseet. Spännande för både stora och små.

Ikväll har jag även kunnat gå den längsta promenaden med Grim på mycket länge, hela 14 min. Så härligt! Han haltar fortfarande men det är mycket mindre.  Bore fick sig också en långpromenad. Så stilla och lungt ute. Alla verkar har flytt stan. Jag njuter av lugnet! :biggrin:

Trevlig midsommar på er allihopa! :biggrin:

4 kommentarer till Midsommarafton i hemmets ljuva vrå

 • Annika Hansson skriver:

  Hejsan!! Trevlig midsommar på er oxå :smile: . Jag ser att ni har haft en trevlig sådan. Kul att du har kunnat gå lite grann med grimm o att han haltar mindre :smile: .

  Vi har just kommit hem från Ume där har vi varit i helgen.
  Det var trevligt som vanligt :smile: .

  Ha det bra. Många kramar Annika

 • Pia skriver:

  Ni ser ut att ha haft en UNDEBAR minsommar!! Härligt!

  Kramar Pia

 • Annelie skriver:

  Annika: Hoppas ni haft det härligt hos mammsen och pappsen. Vi måste försöka få ihop en träff i sommar.

  Pia: Jajamänsan, den har varit ljuvligt härlig! :cool:

 • marg skriver:

  Det ser mysigt och verkligen midsommaraktigt ut. Jag förstår att ni hade det bra och trevligt!
  Vi var på midsommarafton i Gammelstad hos våra tyska vänner. Dirks föräldrar hade kommit från Tyskland. Goda grillade ty. korvar och annat gott vankades. Midsommardagen kom våra kompisar på middag, trevligt det med.
  Nu är det slut på alla helger ända fram till Allhelgona, men vad gör det när sommaren är som bäst. Hälsningar och kramar
  farmor marg :heart: :silly: :whistle:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: